Inspiration Network Radio: Joost van Kersbergen “De Moderne Troubadour”

Aanstaande zondag (13/01/13) is het weer een klein feestje in de show van Inspiration Network Radio op www.hototwenty.nl. Onze eerste gast is een echte Moderne Troubadour, Joost van Kersbergen. We hebben besloten dat we Joost gaan verrassen met diepte vragen over zijn leven, spiritualiteit en inspiratie onder het genot van de Hip Hop en RnB tunes, begeleid door onze DJ Aries. Maar Joost gaat ook ons verblijden, zo zal hij samen met zijn gitaar komen en een aantal prachtige nummers delen. Heb jij er zin in? Wij in ieder geval wel. De avond wordt gepresenteerd door Mara Michels, Desta Deekman en Marisa Lisse.

Joost van Kersbergen is zondag 13 januari 2012 van 19 tot 20.00 livestream te zien en te horen op www.hototwenty.nl

Over Mij!

Ik maak eigenzinnige en eerlijke Nederlandstalige muziek op traditionele leest geschoeid. Met invloeden van Blues, Jazz, Country, Folk en Hiphop. Verhalende teksten van diepgaand tot lichtzinnig. Gevarieerde en vermakelijke luisterliedjes voor ieder publiek met een knipoog naar de kleinkunst.

Ik ben lange tijd MC geweest (alias Neo) en deed samen met mijn broer Manu optredens door heel Nederland. Tevens produceerde ik tracks voor o.a. de laatste albums van Manu en Blaxtar.De laatste jaren greep ik steeds vaker terug op mijn roots als liedjesschrijver en momenteel speel ik met veel plezier op diverse podia en in diverse settings mijn akoestische Nederlandstalige liedjes.

Naast mijn ‘soort van moderne troubadour-schap‘ schrijf ik ook graag gedichten en korte verhalen en ben ik (ad hoc) lid van de Poetry Circle Nowhere.

Joost van Kersbergen is zondag 13 januari 2012 van 19 tot 20.00 livestream te zien en te horen op www.hototwenty.nl

Love, The Inspiration Network Crew

Leave a Reply